Idag hatar jag mitt jobb inte där jag är men att vara undersköterska. Asså denna jävla övertaliga tid förstör min mentala hälsa. Dom vill ha konternuitet vet inte ens hur det stavas. Samtidigt som dom säger att är man övertalig så kan man hamna var som helst i hela stan. Ja det är ju tryggt för både personal och brukare. En del tycker det är en erfarenhet att få åka runt. Men det är inte jag jag har mått dåligt hela veckan för att jag är övertalig i morgon hela dagen. Sa dom kunde sätta mig på kvällen istället. Men det gick inte. Vet inte hur många gånger jag loggat in för att se mitt schema idag, för att se om det blivit någon ändring. Tillslut gick det inte logga in alls 😂. Så låste väl hela systemet 😂. Så frustrerad så frustrerad. Å det va kaos i det yttre oxå. Det inre speglar det yttre. Kanske fastnade på ett ställe för att jag skulle stanna upp och reflektera. Dom sa att jag inte skulle bli skickad någonstans när jag uppdaterade telefonen så såg jag det låg jobb på mig. Så längtar tills i morgon när jag stämplar ut för ledig helg. Återhämta mig efter det här raset. Tänkte igen att nu säger jag upp mig jag vill jobba med mina regler. Ingen ska säga åt mig vart jag ska eller ingen ska tvinga mig att göra något jag inte vill. Som sagt hade jag velat flänga runt hade jag valt bemanningen. Undersköterska är ett yrke som ja jag vet inte jag älskar det men det är för mycke av allt å ännu mer får man på sig. Det har blivit lättare nu när man valt hemtjänsten. Fortfarande tacksam att jag bytte. Men ändå. Å nu har jag ett bra schema för har mest kvällar som jag vill. Eftersom jag har så lång startsträcka på morgonen. Å haft några veckor när jag bara gjort kväll då har jag kunnat träna duscha äta yogat kalldusch eller snöbadat. Det blev snöbad när första snön kom. Gjorde först en ängel i snön i bikini 😂. Sen blev det att bada så uppfriskande och så gött.

 

 

Asså känslan efteråt är helt fantastisk. Sen gått till jobbet. Jag har verkligen hittat en balans. Men så kommer sånt här och förstör. 

 

Jag älskar snön så mysigt! 

 

 

 

Nu är det första advent på söndag å idag ångrar jag att jag slängt alla julsaker. Det var nog en flykt ifrån att slippa tänka pengar. Slippa fira jul. Fly från julen när man såg det skulle gå åt helvete. Men så mycke negativa energier i dom ändå å känns meningslöst att pynta här just nu oxå. Har ju mina tomtar kvar dom slänger jag inte 🎅. Det är nog mycke rensande i stora hela just nu. I det inre alltså. Nu ska jag sova å ladda för i morgon. Ville bara ha ur mig detta. Har skakat ut mig all stress från kvällen oxå inte samla på sig igen. Ett så lätt verktyg. Märkte även under passet att jag började samla stress då får man oxå stanna upp och skaka av sig. 

Ny video några röda flaggor att se upp med på resan!


En till ny video! 

//med kärlek Qamilla