Andas in och ta emot energin!

~ Creation 

I have the power to direct my life. With a constructive attitude, I create what is best for my soul. I firmly believe I can transform and improve my inner and outer worlds by turning every thought into affirmative action. I act in the image of God and bring light into my life. 

Vi skapar själva våra liv frågan är bara från vilket mindset vi gör det. Å tyvärr är vi programmerade att skapa det från ett negativt mindset. Negativa affirmationer, ältar, behagar, pleasar, går med negativa känslor som skam skuld ånger, går med negativa tankar om sig själv och andra. Vi går med gamla sår som vi vägrar läka för vi vägrar släppa taget om mobbarna som fanns där för 20 år sedan eller annan skit som drabbade oss för längesedan. Vi ältar våra föräldrar och barndomen. Man känner sig misslyckad samtidigt som man har rädslor som stoppade en ifrån att ta steget och göra något nytt. Å det är många mer rädslor man har som står där som en tjock mur. Man blir bitter och ensam tillslut för man skapar sitt liv med allt detta som man hela tiden repeterar varje morgon när man vaknar. Du trycker på repeat till allt detta varje morgon när du vaknar. Du skapar det själv. Svårt att tro det oxå när man har ett ego som älskar att var i det där och vill inte ha en förändring. Många försöker göra en förändring men man orkar inte man vill ha en kvick fix istället för att behöva göra en förändring. Att bli medveten är för jobbigt för man vet vad man kommer få möta. Det är för jobbigt att släppa taget om allt det där, för hur jobbigt å dåligt man än mår så har det blivit ens identitet så man vet inte vad som finns bortom. Man läser böcker å man grejar för att få förändring istället för att gå in och fråga sig själv hur ska jag göra detta? Vad är bäst för mig? Du har din visdom skapa ditt liv med den. Alla negativa affirmationer gör dom positiva, affirmera positivt om din framtid och vad du än gör sluta tryck på repeatknappen när du vaknar. Vakna med positiva tankar eller lägg affirmationer som du vill ha direkt på morgonen vid sängen och andas och upprepa dina affirmationer. Börja bryta vanor mönster och beteenden du har. Borsta tänder med vänster han eller tvärt om, ta en annan väg till jobbet, ta på dig baklänges från det håll du brukar göra. Bli medveten om dina tankar många av dom är inte ens dina egna du kan ha läst något på socialamedier som du går och ältar hela dagen och sen undrar farfar du är tömd på energi. Börja meditera börja förstå att ditt liv handlar om dig du ska inte pleasa, behaga eller förminska dig. Du ska heller inte gå med rädslor för vad andra ska tycka och tänka. Grejen är att egentligen är det väldigt enkelt man behöver bara bestämma sig. Sen när du märker att du börjar bli gladare, bli lite starkare så vill du inte ens tillbaka till ett liv där du bryter ner dig själv.

Man kan ta kort på när bitterheten har börjat bryta ner en. Livsgnistan i ögonen dör!

 

Har visat denna bilden så många gånger. Offerkoftan ältade drama va mitt liv andras och mitt eget gick in i krig för att försvara mig ångest skylde på alla andra ville förändra alla andra för dom skulle göra mig lycklig ville straffa andra för att dom skulle känna som jag. Å detta är vanor mönster och beteenden man får som man inte ens är medveten vid att man ens har. Man vill inte känna så drama blir ett beroenden å man kanske även har andra beroenden för att slippa känna, för att hålla sig distraherad. Svårt att ta in att man skapar sitt eget liv när man själv känner att man blir drabbad av allt och skyller ifrån sig. Så när att möta sina demoner och se sanningen i hur man behandlar sig själv och andra är inget roligt alls. Jag har skrikit i skogen många gånger på min resa. Du kanske tänker nu att men så ser inte jag ut. Nä jag trodde inte jag gjorde det heller förrän jag fick se skillnaden. Inte ens huden ser frisk ut. Å all bitterhet kommer ge sjukdomar. Jag har varit med om mycke i mitt liv vissa saker har tagit längre tid att förlåta och släppa taget om. Men som sagt man måste bestämma sig och sen låta det ta den tiden det tar. När man bestämt sig och väl kommit en bit så kan du inte ens återvända för universum kommer pressa dig framåt å det kommer göra ont för man gör motstånd man håller kvar i relationer som håller på att försvinna men universum pressar för du kommer ta dig igenom. Det är ditt eget motstånd som gör ont. Man är rädd för att förlora saker personer å du kommer göra det å det kommer vara det du minst anar. Å då kommer det göra ont oxå. Å ju mer man håller fast desto ondare gör det men det kommer pressa på så mycke så ditt val tillslut inte är något annat än att släppa taget. Det är lite som krystvärkar det går inte stoppa. Så gör dig själv en tjänst tänd din livsgnista med DIN egen visdom. Stryk alla andra ut din ekvation och kör ett race som du mår bra av. 

 

 Njuter av livet ☮️

 Rastade kollega på rasten 🥰

 Ledig dag med Gaia 🙏

Han gillar oxå skogen 🤍

 

 👀 

 Igår hade jag ett gäng barnbarn på besök ❤️ Å lilla N växer och utvecklas 🎀

 Svårt att få alla på bild men ett gäng kusiner 🥰

 Världen lyckligaste farmor/ mormor 🙏

Lilla prinsessan 💖


Å här kommer veckans affirmationer 👇

 

 Klicka här för att komma till denna Affirmationen  

Klicka här för att komma till denna Affirmationen  


Å sen påminnelse om qi gongen som är varje tisdag klockan 19:00 har ändrat så kommer skicka ut en länk istället till dom som vill vara med. Kolla gärna filmen 👇

Klicka här för att kolla videon 

Eller läs mer här. Har en nyhet oxå frigörande samtal men går att läsa mer här 👇

Läs mer här 


//med kärlek Qamilla