Choice 

~ I choose serenity, light, and positive energy. Ni matter what I go through, I choose happines. I rise above fear and direct my thoughts to God.

Du har alltid ett val! Alltid! Men man agerar och reagerar efter gamla vanor mönster och beteenden. Man reagerar och agerar som man alltid har gjort. Det du behöver göra för att bryta är att stanna upp och göra nya val. Bli medveten om det som sker stanna upp och göra ett nytt val. Blir du inbjuden till drama så stäng dörren. Sluta gör saker du inte vill. Börja säga nej. Att älta saker som varit skadar bara dig själv. Nytt val bestämd dig för att sluta älta. Att börja göra nya val är ganska enkelt. Men att utföra dom är svårare för man kanske alltid sagt ja för man inte vågar säga nej. Man kanske alltid har pleasat, behagat, förminskar, låtit sig bli tagen för given. Som sagt vanor mönster och beteenden som du behöver bryta. Stanna upp å välj nytt. Börja välja dig. Det är lätt att skylla sina dåliga val på någon annan för man inte vågade säga nej. Men man har alltid ett val välj och stå stark o ditt beslut, va inte rädd för vad andra ska tycka och tänka om det du väljer. Å skit i vad andra tycker och tänker om dig när du väljer dig. Man är upplärd att man ska tänka på alla andra först. Men det är nog den största lögnen någonsin. Du ska välja dig för att slippa gå in i väggen, ha vakna nätter med grubbel, ångest osv. Du har alltid ett val börja välja dig själv. När du ger dig själv det du behöver, står upp för dig, ger dig själv den kärlek du behöver så börjar du få mer energi å du är inte andras morsa! Tog lång tid innan jag fattade det oxå. Alla har ett eget ansvar över sina liv, alla har ett eget ansvar när man går in på jobbet det är inte din uppgift att se till så alla gör sitt någonstans. Du har ansvar över dig och ditt liv! 

 

 Ja i morses fick jag göra ett medvetet val. Jag ville ligga kvar i sängen men att följa det hade tagit mig in i gamla vanor mönster och beteenden. Så peppade mig själv å startade dagen. Tacksam för det nu.

Jag har haft en underbar ledig helg. Badat i Öresjö, yogat, qi gong ja verkligen bara varit i min egen takt. Så tacksam att få vakna tillsammans med Hubbyn å bara ta det lugnt. Vi storstädade o fredags så hade inte ens det hängandes över oss. Nu laddar vi med ny vecka, nya uppdrag och äventyr.

Mina mornar ser verkligen annorlunda ut nu. Alltid startat lugnt iaf men trodde väl aldrig att mina mornar skulle starta klockan 5. Men det går visst lära gamla hundar sitta 😂. Det är ALDRIG försent för en förändring. Det är ALDRIG försent för nya drömmar och mål. Det är ALDRIG försent att börja välja dig!

Måndag: blogginlägg 

Tisdag: affirmation på youtube 6:00, qi gong 19:00

Torsdag: affirmation på youtube 6:00, qi gong 11:00

Fredag: blogginlägg 

Följ gärna min kanal på youtube!

//med kärlek Qamilla