Dagens julmirakler är att faktiskt ha makten över sina tankar och känslor. Vi är fast i ältande, klagande, dömande, självmobbning, grubblande, oro, tankar som inte ens är våra egna.ja det är många negativa tankar som finns där. Vi bara tänker å vi låter det ske. Vi matar oss själva med negativa tankar som blir till negativa känslor som hat, skam, skuld, ånger, känna sig mysslyckad värdelös. Att bli medveten om att man faktiskt kan välja sina tankar så kan man bryta. Tankar går inte få bort men dom går att ersätta! Dom går att ersätta med positiva tankar, positiva affirmationer, positiva tankar som höjer självkänslan istället för att sänka den. Å med det så börjar det kännas positivt. Man behöver bli medveten om kriget som pågår i sinnet för att kunna göra nya aktiva val. Välja nya tankar som lyfter en. Å vi har själva makten. Men alla ältar så man tror att det liksom en del av livet. Alla har på något sätt en destruktiv relation med sig själv och sin kropp därför så tror man att det oxå är en del av livet. Så därför tror man inte att man ska eller att det inte går ändra. Men vi bestämmer själva det är bara att ändra. Tanken du tänker nu om den är positiv kommer förändra något I framtiden. Men att vara orolig å tänka å känna allt negativt kommer ge dig samma framtid. Så du har makten att välja, välj med visdom!
 

Idag har jag varit trött å har fått mens. Har inga pms längre så känner inte av det innan. Så får en smärre chock när det dyker upp. Har alltid haft pms förut. Första dagarna får jag ont i ryggen och i höfterna men inte mer. Jag blandar kokosolja med eterisk olja, lavender använder jag då. Så skönt å man slappnar av. Ber hubbyn massera oxå såklart ☺️. Så avslappnande! Bättre än värktabletter. Sen är yoga, qi-andnings qi gong och reiki oxå bra förstås. Å det är grejer man inte kna få för mycke av. Jag har en vovve som är rädd för raketer oxå å han smörjde jag in i kväll, kom på det idag så får se effekten på det, för lavender är ju avslappnande oxå. Så spännande, han ligger så avslappnad nu iaf men nu har det varit tyst en stund. Tänkte smörja in honom flera gånger under dagarna håller tummarna att det an underlätta för honom tills det är över.
 

Idag är det ute en ny affirmation på Youtube. Inte många kvar. Trots lite uppehåll för att ta hand om mig själv så har jag fått i hop 362 affirmationer. Fan så grymt ändå. Det va mycke mer än jag trodde. Nästa år kommer dom komma ut tisdag och torsdag tid har jag inte känt något om än men det kommer. Kanske är meningen att det ska ut klockan sex. Men ibland blir dom så långa å det hinner man inte kolla på morgonen, så tänker man att man ska spara å sen har det runnit ut i sanden. Så jag får fundera det är någon dag kvar ☺️.
Här kommer länken till dagens affirmation 👇
https://youtu.be/lDCHxcggAk4
 
//med kärlek Qamilla