Jag har en healing på gång igen med start den 2/2-2022. Först valde jag datumet för det är många tvåor, sen sänder jag ända från till den 22/2-2022som är många tvåor oxå. Mycke energier i omlopp. 

Vad ska då healingen då handla om denna gången! Jo dom feminina energierna i dig. Healing till dig som kvinna. Kvinnan har länge varit under mannen. Kvinnan ska vara pryd, sitta fint och lyda. Ska inte njuta av livet det kallades att synda, inte ta plats, inte vara framgångsrik. Nu kanske detta låter lite 1700 tal. Men såren finns fortfarande kvar i dig sen alla kvinnor som gått före dig. Å nu syftar jag inte på jämställdhet och bla bla bla och inte feminism heller. Utan hjälp till att läka gudinnan i dig som är inlåst och längtar efter att bli fri. Bli framgångsrik, ta plats, njuta av livet utan att kalla det synd, inte vara beroende av någon man, njuta av sex utan att bli kallad hora. Man kanske har varit så sårad så man har sex av fel anledning för att få bekräftelse och uppmärksamhet. Man ska kunna njuta av livet med ett rent hjärta och från hjärtat och inte från ett ego. 

Här kommer mer info 👇

Healing för att hjälpa stärka upp din feminina sida som fått vara instängd, gömd och nedtryckt alldeles för lång tid! Som kvinna har man inte fått njuta på samma sätt som en man av allt som livet har att erbjuda. Man har inte fått säga som man vill. Man skulle lyda och uppföra sig. 

Man skulle inte vara vulgär, inte njuta av sex inte ens sin kropp. Menstruation va något som man skulle dölja, helst gömma sig tills det va över. En kvinnas kropp skulle gömmas samtidigt som det gick bra att titta på dom som blev kallade prostituerade! 

Dina feminina energier behöver läkning för att bli starkare i rollen som kvinna. Starkare självkänsla i rollen som kvinna. För att njuta av livet, allt livet har att erbjuda. Din kropp, din sexualitet, din menstruationscykeln allt är liv! Din kropp är liv den ska inte vara nedtryckt och kuvad! 

Alla/ allt har en feminin och maskulin del. Man behöver ha balans i dom båda. Lite som yin och yang.

Jag erbjuder 22 dagars healing med start den 2/2-2022 och sista dagen är 22/2-2022 bara dessa datum är mycke energier i. 

Det kommer fungera så att du tar emot healingen när du kan. Jag sänder healingen på morgonen klockan 6. Jag kommer använda mig av reiki och kommer även be moderjord om hennes healing, energier och feminina kraft. Sexualitet sitter i rotchakrat så kommer vara i det chakrat och rensa ge healing! Även till din feminina sida! 

Pris: 1111kr

Swish: 0723957458

Var: där du är

Du dricker vatten efter du tagit emot. Tar du emot innan du lägger dig så ta ett glas vatten innan! Du tar hand om dig själv i 22 dagar med extra kärlek, följer med i det som sker. Jag finns tillgänglig om det dyker upp frågor. Kommer ha en grupp på fb men kan oxå skicka en påminnelse via sms om man inte har fb. Det funkar så att varje kväll innan så kommer du få ett sms med en liten bild och en påminnelse om att ta emot healingen dagen efter! 

Släpp fri gudinnan inom dig.

Skicka till mig om du vill vara med

Livsenergin@hotmail.com

Jag är reikimaster 

//med kärlek Qamilla