~ One step at a time 

I see the mountain ahead and dedicate myself to taking one small step at a time. I make progress by staying focused on the present moment, the current task. Thus, I regain my ease of living. 

Ta en sak i taget när du vill göra en förändring! Hoppa inte på allt på samma gång. För ofta så blir det att man ska sluta med allt och förändra allt på samma gång. Då blir det bara pannkaka av allt. Man ska vara snäll mot sig i sin förändring. Å förändring har liksom inte bara med det man stoppar i sig att göra. Utan även mindset vanor mönster beteenden som självmobbning, pleasande behagande förminskande ältande stress tycka synd om sig själv, skylla på andra, skylla på barndomen mobbarna ja det är mycke som måste förändras om man vill se en förändring. Å att börja med det inre är en bättre början. Man måste gå in för att komma ut. Annars går det inte. Å som sagt att bestämma sig att man ska och att man kan är en bra början. Men man har tryckt ner sig själv så mycke så man varken tror att man kan eller har tid eller är värdig. Så därför ska man gå in å börja jobba med att få bort självmobbningen först och sen byta ut alla negativa affirmationer mot positiva. Man har programmerat en skiva i det inre som går på repeat med negativa affirmationer. Å det har blivit sanningar som man tror på. Den skivan ska dras ut för att programmeras med positiva affirmationer. För även om du affirmerar positivt å har attityden det funkar inte efter en dag så lägger du ner. Övning ger färdighet tänk vad länge skivan med negativa affirmationer har gått på, dom affirmationerna har satt sig så djupt. Så tänk att varje positiv affirmation skickar läkning till dina negativa affirmationer. Å det är inte lätt att älska sig själv när hela det yttre skriker att du ska vara missnöjd med dig själv det du gör å det du ser i spegeln å nåde den som vågar sticka ut tycke eller tänka något annat. Då blir man snällt invallad igen i samhällets alla boxar å knapra piller för det är något fel på en. Jobba på orsaken till varför istället för att jaga Quick fix. Å dessa Quick fix är inga Quick fix i längden. För så länge du inte jobbar med orsaken så kommer orsaken alltid finnas där å hålla dig fast även med hjälp av samhället och andra. Så det gäller att bygga upp självkänslan så man för styrkan att våga gå emot strömmen vad man än möter. Men som sagt ett steg i taget välj ut det som dränerar dig mest eller ger mest ångest och jobba med det. Det kan vara en relation som behöver ta slut, eller ältande av något som varit, eller ett beteende du själv har. Man ska oxå alltid göra en förändring för sin egen skull. Inte för att passa in i någon annans liv. Utan för att du inte orkar mer, för att du vill ha ett annat liv, för att du vill känna dig fr, för att du inte vill leva i drama längre för att du inte orkar pleasa längre, för att du vill ha det bästa, ja ditt liv handlar om dig. Ska det göra iaf. Men du kanske har en biroll i ditt manus just nu, då är det dags att ta tag i pennan å ändra på det manuset NU!

 

Solen värmer gott fortfarande ☀️🙏 

 Å jag själv har intaget att jag inte är så läkt som jag trott. Så nu ska jag ge mig själv 365 dagar med läkning. 

~ 365 powerwalk

~ 365 dagar med affirmationer

~ 365 dagar med morgon yoga

~ 365 dagar med meditation

~ 365 dagar med reiki 20 min

~ 200 träningspass

Å det kanske är att gå all in 😂🙈 men älskar att utmana mig själv för jag vet att jag kan. Å har jag lyckats förändra allt det som jag gått igenom tills nu. Så blir detta året en droppe i havet. 

Å efter allt vitaminer, juice för jag juisar på dagarna, äter ett mål mat om dagen. Sen dricker jag ljummet citronvatten med bikarbonat i just nu iaf. Kan äta frukt å yoghurt oxå vissa dagar är jag hungrigare än andra. Men även dom dagarna att man är snäll mot sig själv och tag hand om sig själv. 

Idag börjar min jobbhelg långa dagar när man är van vid korta. Men med rätt affirmationer så skapar man mer energi och rätt miljö. 

Här kommer en liten film med reiki och helande affirmationer. Bara att öppna upp och ta emot.

Klicka här för att komma dit 

Å veckans affirmationer kommer här 👇 

Klicka här för att komma till denna Affirmationen   

Klicka här för att komma till denna Affirmationen  

Jag önskar dig en fantastisk helg!

//med kärlek Qamilla