Nu har jag skalat av mig så mycke å så mycke har rasat så många gånger, så nu blir 2023 ett uppbyggnads år. Bygga nytt med ett liv jag vill leva. Å sluta klamra mig fast vid människor som inte ens vill ha mig i deras liv. Alltså påriktigt så kan allt och alla dra åt helvete nu jag har fått nog. Trött på människor som står i dörröppningen och motar för något nytt nu får dom en fot ut i stället. Jag orkar inte hålla på mer. Mening det har gått många år att upprepa allt för läkning. Å igår rensade det oxå men nu orkar jag inte ha den smärtan på repeat heller. Smärtan går på repeat till du fått nog och själv sätter stopp. Det är detta med pengar igen å igår gick jag igång mer än någonsin. Det va så längesedan jag blev så triggad. Kommer från jobbet å hubbyn berättar att hyran ska höjas nästa år. Det får vi reda på några timmar innan vi ska betala hyran några taget innan jul. Mänskligt näe! Lagligt jag vet inte men usch orkar inte orkar inte. Sen va teleräkningen högre än väntat. Jag fick ta en dusch andas och skaka av mig det och säga till mig själv jag har lärt mig läxan det är dags att släppa den skiten nu. Det blir som det blir vid jul och nyår skiter i det orkar inte hålla på mer nu. Jag bara längtar till 1/1 2023. Å du kanske oxå har rensat och rensat. Mitt råd som jag gjort är att jag köpte en magisk bok! Hubbyn frågade vad den handlar om jag sa det vet jag 30/12 2023. Det jag vet är att den har ett lyckligt slut. Vi kommer nu få 365 oskrivna blad se nu till att inte skriva samma fucking historia igen som alla andra år. Jag tänker inte göra det iaf som sagt det räcker nu. Kroppen och känslorna smärtan från det man upplevt lever i det förflutna. Så du ska inte bara ta tillbaka makten över ditt liv utan även din kropp. Din kropp vill oxå stanna i det förflutna för det har blivit bekvämt för den där. Så hitta dina nya rutiner som du ska ta dig igenom. Inga nyårslöften utan dina nya vanor ska bli din livsstil så se till att kroppen och egot hålet käften. Dom ska lyda dig resten av ditt liv. Å ge både din kropp och ego mycke kärlek. Egot är en del av dig du har lärt dig så mycke från att ha levt från ditt ego. Man ska ha status, prylar, makt, vara bäst på allt, egot vill vara lätt kränkt, egot vill sitta i offerkoftan och tycka synd om sig själv. Med att levt så så blir man trött man blir utmattad av att ständigt jaga detta uppmärksamhet bekräftelse, makt, känna sig svag och klen, allt är alla andras fel. Med att levt så så har du lärt dig och blivit så trött att du vill leva i motsatta. Så därför ge egot kärlek förlåt dig själv. Å din kropp som du har gnällt och klagat på hela livet det är dags att bli vän med den nu och ge massor kärlek uppmärksamhet och beröm till. Va tacksam för att du har din kropp. Du ska hitta viljan att inte vilja byta bort den för någonting i hela världen. Därför måste du bli förälskad i din kropp. Å när man kommer dit så är det en fantastisk känsla. Jag vill ha min kropp och jag är så tacksam för den vad skulle jag gjort utan den! 

 

Så här ser min bok ut å jag ska skriva magi i den. Så därför längtar jag till 1/1 så jag får börja. Jag blev verkligen kör i den oxå 🥰. Jag har döpt min resa oxå för jag vet vart jag vill så därför vet jag titeln. Har du rensat så har du redan ett upplägg. Man vet oxå vad man måste göra. Egot vill gärna komma in där å lägga sig i så man får lära sig se vad som är vad. Så man inte går på det så man ramlar tillbaka in där man inte ville vara. Så leta efter din magiska bok det är ditt år nu att ta för dig av livet.

 ❤️

 Fast mina barn är stora så är den ändå fridfullt att få se dom sova ❤️

 Jag är vidgå så lycka är att få planera noga perfekt med uppställningar och tabeller å en bra lista 😂😮‍💨

 Fyrklöver finns även på vintern 🍀 ❄️ 

Snodde största sonens bild på fb 🥰. Idag ångrar jag att jag lärt dom gå så in i julen. Men men det får bli deras lärdom. Fina är dom ändå ❤️. Jag är så stolt över att säga det där är min son och barnbarn. Jag är en stolt mamma till alla mina barn. Å människor jag möter säger att dom vill ha en lika vill mamma som dom har. Den uppfattningen vet jag ju inte om mina barn delar dock 😂😎

Idag drog jag med dottern till Överby. Jag sa att jag inte skulle ha en korg i jul en sån ☝️. Jag tänkte mina barn är stora nu behöver ingen sån. Å barnbarnen får skapa sina egna rutiner . Men jag blev utskälld så hon fick plocka ihop det själv orkade inte springa ett varv till i affärerna. Sen fick jag ju göra det ändå för hade ingen korg kvar men hittade ett superfint fat. Men jag håller med den där korgen hade jag oxå som julkänslan när jag va liten. Men jag vill inte lära dom att julkänslan ska stoppas ner i en låda och bara komma fram en gång om året. Julkänslan är en känsla som ska finnas hela året. Men man är programmerad att man bara ska förknippa den med julpynt, shoppa osv. Å har man trauman så är det kanske inte julkänslan man har på repeat utan smärta. Se till att läka och släppa taget om det som smärtar. Låt inte egot få bestämma din framtid du kan leva lycklig i alla dina dagar men du kan inte hålla kvar. Då kommer du bara få bära på en längtan en längtan som blir så stor så den så det börjar smärta tillslut. Bitterheten kickar in å tillslut lever du med ånger för att inte gjort. Så ta å släpa med dig din kropp och ditt ego in i en ljus framtid. 

Eftersom dom flesta ville hit så kunde jag inte låta bli att köpa och busa lite med barnbarnen 🥰❤️. 

Dagens julkalendern 


//med kärlek Qamilla