Sen vi flyttat så har det verkligen släppt på så mycke som man bärt på. Mycke negativt. Men det har oxå fått mig att bli mer medveten om mig själv om min kropp och om mitt liv. Ju mer man skalar av desto djupare blir kontakten med sig själv. När jag tänker att jag blir 50 år om två år så krockar det med mitt mentala. För jag känner mig inte som 50. Inte för jag vet hur man ska känna sig vid 50 eftersom jag inte varit där. Men min bild på 50 är att det verkligen går utför å gjort ett tag. Man har ont i kroppen både leder muskler ja överallt man kanske har fått högt blodtryck diabetes osv men där är inte jag men det är därför det krockar. Men mycke av det man upplever är stressrelaterade symtom. Som man med en livsförändring kan bli av med. Men iaf sen har jag nu i några år haft torra slemhinnor i snippan men det har jag blundat för. Jag har inbillat mig att det varit svampinfektion 🍄. Ja i några år 😂🤦🏼‍♀️. Men nu fick jag inse att jag kanske är i klimakteriet ändå. Så började granska mig själv. Jag gör ingen stor grej av klimakteriet heller. Jag har bestämt sedan länge att jag inte ska ha östrogen å skit. Men det jag har gjort är att ägnat tid åt att förstå vad som sker i kroppen och vilka hormoner som gör vad. Så jag har lyssnat på några böcker om klimakteriet å det jag kände va att många symtom är stressrelaterat. Så länge man kör över sin kropp så kommer man vara fast i svettvallningar å allt vad det nu var. Jag insåg oxå att när jag lyssnat på dom olika skeden ett klimakteriet har att jag faktiskt kommit ända in i klimakteriet 😂. Det är förklimakterie nä jag kommer inte ihåg vad alla perioder hette. Man rikliga blödningar å allt det där har jag redan upplevt. Jag har haft hormonsprutan i många år så fick till mig att man kanske klarat sig igenom klimakteriet när man slutat sen. Men det dröjde inte länge innan min mens kom igång igen efter jag slutat 🩸. Sen hade jag värk i kroppen men inte så där mycke men mensen blev värre och värre sen trappade det av så jag blödde lite å mer sällan tills nu inget alls. Jag blev ändå glad att mensen kom igång igen för ett tecken på att kroppen fungerar. Sen vara jag tacksam för varje menstruation. Att ha mens är en form av utrensning som kroppen behöver men man stoppar det med preventivmedel. Men ju äldre man blir desto klokare. Men iaf jag har aldrig sovit så skönt som nu jag har aldrig varit så mentalt stabil som jag är nu. Jag har aldrig känt mig så frisk i min kropp som jag gör nu. Så därför har jag svårt att tro det är klimakteriet. Finns ens klimakteriet? Jag har gjort en livsförändring och släppt på mycke skit stressar inte skiter i vad andra tycker Pleasar inte älskar mig själv älskar mitt liv, så det som är synd är att jag har en snippa som kliar skaver är känsligare än vanligt. Cyklade i jobbet häromdagen å det skulle jag inte gjort 😂 😭. Men kroppen förändras igenom hela livet så istället för att trampa på den, köra över den, pressa den ännumer, hata den, hata det den upplever osv så kan man stötta den. Stötta den med att följa med i livets alla cykler. Jag önskade jag hade firat min första menstruation och sen alla efter där. Men det man gjorde var att skämmas vara arg och hata kroppen. Det är inte att stötta sin kropp. Lika väl som jag vet att kroppen klarar av puberteten så kommer den klara av klimakteriet. Jag hörde något fint i en av böckerna istället för klimakteriet eller ålderns höst så sa dom i Japan tror jag , den andra våren å det kändes så hemma för man får lära känna sig själv igen man får blomma ut igen. Sen va det mycke om att man skulle känna sig nere för att barnen skapat sig ett liv. Men där är jag inte heller jag är glad dom flyttar ut att dom är redo att faktiskt skapa sig ett liv. Däremot sorgen jag insåg att jag bär på är alla förlorade år. Insikten av att snart fylla 50 men levt alla andras liv. Pleasat behagat förminskat draman andras tyck och tänk rädslor trauman stress självmobbning ältande man har levt ett liv och förnekat sig själv, å det är nu det man måste läka ifrån. All den där skiten sitter som blockeringar i kroppen så det är inte konstigt kroppen säger stopp tillslut. Känner oxå sorg över all tid jag lagt på relationer där jag satt dom på en pedistal och sen insett att jag var ett andrahandsval man var inte lika viktig för dom. Man har gett all sin energi med att hjälpa andra till ingen nytta alls för det har inte värdesatts hjälpen har blivit tagen för given. Andras problem har blivit mina problem så många år jag lagt ner på att lösa andras problem helt i onödan. Det går inte hjälpa någon som inte vill bli hjälpt. Ju mer jag varit med i andras problem så har jag förlorat mig själv. Min sorg ligger i alla fucking förlorade år. Min sorg ligger i förlusten av mitt egna liv tiden med mina barn tiden med Hubbyn. Vi har haft 25 år i hop dom har varit fantastiska. Men NU kan jag inte säga att vi har 25 år till med varandra, där ligger min sorg att man inte tog vara på tiden man var ung nä den tiden gav man bort till andra. Nu när jag ser att jag inte betyder något så stänger jag dörren. Är det drama så åker dörren igen. Så nu ska man släppa taget om den sorgen läka den och se vart den nya våren leder 🩶. Men allt det där har ju ändå gett mig visdomen jag har idag så är ändå tacksam. Tacksam för alla relationer. Men idag håller jag inte käft längre det som är fel för mig är fel för mig det är mina gränser. Jag kommer inte ge bort en enda dag till till meningslösa relationer. Men iaf till den torra snippan har jag haft vagisan men den har inte hjälpt men dom sa i boken vagivital så det ska jag testa. Annars funkar mandelolja men inte mot klåda och sveda torrhetskänslan iaf 😂😘. Å det med att hormoner minskar i kroppen det gör den vid stress oxå men man kan hjälpa kroppen. Det finna andra saker man kan göra för att få balans. Å just därför kanske det inte behöver heta klimakteriet det får fokus just för man är i den åldern. Fast hade man kollat prover eller så vi 30 så kanske det hade varit lågt oxå pga stress men så gav man det inget fokus så därför blev det inte så stort. Man gav det inte energi att växa. Men man ältar sina symtom så därför upprepas dom. Jag är inte rädd för att bli gammal men jag har varit. För bilden jag hade av att vara gammal är att man blir 50 där går det utför man blir dement hamnar på hem och dör. Klart man inte längtar till det livet. Men nu har jag upplevt så många äldre som lever ett gott liv. Å det har jag oxå bestämt mig för, så för att uppfylla det målet så måste man ju se hur man ska göra för att ta sig till ett gott liv att njuta av den andra våren. Av sig själv av sitt liv med det man älskar och ha allt sitt fokus där. Min kropp ska oxå fortfarande vara rörlig när jag är 80  å då får man fundera på hur. Å huret är inte att köra över sig själv längre. Det fanns en tid jag hade önskat jag hade en annan kropp men idag skulle jag inte byta bort den mot en miljon ens. Jag är så tacksam för allt den varit med om och upplevt och att den fortfarande sitter här idag med mig i. Den har funnits där alltid men man begränsar sig misstror sin kropp sin visdom. Våra begränsningar är vårat värsta fängelse. När man ser på dom äldre så ser man glömska rynkor skröpligheten. Men när man ser på en äldre medicinkvinnor ser man visdom. Alla äldre bär på en visdom som vi inte ens kan förstå. Alla är sin egna medicinkvinna alla är sin egen guru. Så istället för att köra över sätt dig ner och meditera för att börja gå in i dig själv. Sluta behandla symtom utan orsaken bakom symtomen se lösningen och läk den istället. Sen vad älskar du att göra i ditt liv å gör det. Vet du inte gå på upptäcktsfärd. Jag ska göra det nu för jag har gått vilse i alla andras drömmar. Jag har varit vilse i rädslor för vad andra ska tycka och tänka så inte gjort eller sagt många saker stängt in. Stängt in mina känslor för man inte vågat stå upp för sig själv. Man har inte vågat kräva och ta för sig av det man mår bara av. Jag har inte varit stöttad i det jag gjort heller man måste ha relationer som stöttar alla har sitt liv men välj din hejarklack noga. Många människor kan krossa dina drömmar med ett enda ord! Förvänta dig inte att relationerna du har kommer vara din hejarklack då slipper du bli besviken. 

Är du ung och läser detta fixa ditt liv PRONTO så slipper du läka den sorgen senare. Gör en djupdykning med dina demoner våga se dom å gör något åt dom. Låt ingen annan bestämma hur du ska leva ditt liv med deras negativa attityd. Sluta skada dig själv sluta skada andra med det släpper du dig själv fri men oxå andra. Med demoner menar jag dåliga vanor mönster och beteenden man har som fuckar upp sitt liv men kanske oxå andras. Det funkar inte skylla på andra, att du är där du är är ditt eget fel tyvärr! Du kan inte göra något åt det som hänt i din barndom. Det du kan göra något åt är ditt nu och ditt nu har du ett eget ansvar över. 

Det är alltid okej att falla göra misstag att känna men att man ser till så man inte fastnar i något av det. 

Men nu ska jag dela en nyhet dotter e gravid igen så ska bli mormor i oktober oxå så två barnbarn 2023. Ska bli spännande!

Så idag passade jag storebror K 🩵

🩵

Å planterat blomma för M 🩵 och N 🩷

Ställ aldrig en fråga som du inte är beredd att höra svaret på 😂. Behöver egentligen inte förklara mig men en barnmorska berättade för största sonen när dom skulle ha barn om dom ville ha moderkakan med sig hem. Å detta berättar dom ju givetvis för mig 😂🤦🏼‍♀️. Jag frågade vad man skulle med det till å då hade barnmorskan sagt att man kan plantera ett träd. Moderkakan är ju livets träd. Fast nu har jag i kruka och har planterat lavendel och har dom flesta barnbarns moderkaka där i. Så nu laddar jag den för två till nästa år 😂🩷. Jättefin gjord där i och jag är tacksam för mina svärdöttrar och dotter som ger mig denna gåvan och att dom står ut med sin galna svärmor 🩵🩷🩵🩷Fast dom är inte så normala heller så är väl därför dom passar in 😂. Men varför vara normal när man kan vara sitt egna unika jag 🥰🥳. 

 Han trivs så in i bomben på balkongen helt galet så den inre friden speglas även i honom 🩵

 🫣

 

 

 

 

 Langos 

 Jag trivs oxå väldigt gott på balkongen. 

 Asså jag har släppt Hubbyn fri med att ta på sig det han vill för längesedan 😂. Å se vad jag får stå ut med 😂🤦🏼‍♀️❤️

 Har inte hittat en enda tussilago än men vitsippor? Hallå? 😂🥰

 🙏

 Idag träffade jag en gammal kollega han frågade vart jag bodde å skulle säga det. Jag märkte i mig själv att jag nästan skämdes med att berätta det. För detta är inget område man skulle välja kanske. Men JAG TRIVS JU SÅ GOTT. Å vet inte om det har med att göra att det finns en rädsla för vad andra ska tycka eller se ner på en. Men det är ju att sänka sitt egna värde. Jag trivs och jag vill bo här. Så mycke jag har saknat med lägenhet alla år i hus. Jag har inte vetat om att jag saknat det förrän nu. Jag har inte vetat om att jag ville ha en balkong förrän nu. Men jag är så rik jag är rik på lycka glädje harmoni och frid visdom kärlek livet att leva. Jag ska aldrig mer heller äga något man äger inget egentligen men det enda jag ska äga är min telefon äger inte ens den egentligen men jag är tacksam att jag får låna den och får byta ut den när det behövs under tiden jag är här och upplever livet. 

☀️

//med kärlek Qamilla