Dessa 18 dagar har varit ganska enkla faktiskt, men jag har ju jobbat mycke med mig själv innan. Men man märker att egot gör sig till känna fortfarande ganska rejält faktiskt. Egot e den delen av dig själv som hela tiden har massa ursäkter och bortförklaringar. Jag gör inte denna resan för att gå ner o vikt, jag gör det för att läka min kropp. Leder det till att jag går ner o vikt så är det ju bara ett plus i kanten. Men har fortfarande sår kvar att läka å jag är så fruktansvärt trött på att allt dyker upp igen. Man kommer alltid ha prövningar men jag orkar inte med gammal skit som kommer upp mer nu. Å relationen med pengar håller jag fortfarande på med stundvis. Så därför ett år med läkning. 

Så ett år med

  • Morgonyoga 
  • Positiva affirmationer
  • Meditation 20 min minst
  • Reiki 20 min minst
  • Powerwalk
  • Qi andnings qi gong 
Man måste gå in för att se förändring där ute. Jag gör allt för att inte fylla mig med negativ skit. Har aldrig tittat på nyheter men framförallt inte nu, tar inte ens i en tidning, skiter i andras drama jag kan lyssna och stötta men skillnaden nu är att jag inte bör med mig det, jag är väldigt bra på att hoppa ner och är med i människors kaninhål å känt lika mycke som den som vill lätta sitt hjärta. För alla har eget ansvar över sina liv. Jag bestämde mig för längesedan att jag skulle klä av mig offerkoftan å vägrar hoppa ner i andras längre. För det är varje människas eget ansvar att hoppa ur den. Å för mig tog det lång tid innan jag insåg att jag va i offerkoftan, man vet man är där i men man vill inte erkänna det för sig själv. Å då slipper man ju göra något åt det. Lättare att klaga gnälla och skylla på andra. Man ser gärna hellre sina sjukdomar, sin svaghet än sin styrka. Och allt man tänker och säger är en form av affirmation men oftast så är man fast i negativa affirmationer. Å när man hela tiden själv mobbar, klagar, gnäller gnyr på sig själv på andra desto sämre kommer man må. Och den ena krisen efter den andra kommer och går och kommer igen. Du har dina celler som är alldeles fantastiska och läker din kropp och själ. Men man tillåter inte det, man förgiftar sina celler med allt negativt, alla negativa affirmationer om svaghet och sjukdom då är det just det som cellerna fixar med. När vi har ett sår så slänger vi inte i massa kemikalier i det eller sitter å gräver å petar i det. Men så behandlar vi vårat inre. Hur ska du kunna läka? Man begränsar sig själv man kan bara kolla runt sig. Det finns dom som sitter i rullstol som är med i os, det finns dom som är döva som spelar fotboll, jag har sett blinda som åker rolleblades. Så sitter man hemma å tycker synd om sig själv istället för att faktiskt se att allt går att göra något åt om man vill. Men då blir det helt plötsligt jobbigt att göra det. Varför ska man behöva göra det själv. Så man väntar på riddaren som ska komma och rädda en, man väntar på bättre tider, man väntar på alla pengar, man väntar på semestern, ja man inbillar sig att saker där utanför ska komma och rädda en. Man kan bara rädda sig själv. 

Men iaf därför håller jag på mycke med affirmationer. Man är programmerad med alla negativa affirmationer. Så jag håller på att programmera om mig själv. Positiva affirmationer till cellerna och till mig själv. Ja till hela livet faktiskt. Å efter bara 18 dagar så känner jag inte igen mig själv. Jag vaknar innan klockan ringer för att yoga och meditera. Jag har alltid affirmerar att jag inte är en morgon människa, ja så har ju fått ändra på den då jag vaknar alltid utvilad  och full av ny härlig energi. Det går inte sitta och gnälla och affirmera jag är så trött jag lovar man blir inte pigg av det tro mig. Så healing med positiva affirmationer med massa kärlek till cellerna 🙏. Märker oxå på min kropp att den redan håller på att läkas. Önskade jag hade skrivit första dagen om kroppen å hur allt kändes. Men min candida läker äntligen. Efter så jag har levt så har det varit besvärligt att bli av med den. Å man vill gärna inte gå in i sig själv och rota så man tar salvor å hoppas det ska gå över. Men alla ens problem med kroppen har en orsak och det är den man får gå in i sig själv och se. Men som sagt man blundar för det. Min hud är inte längre torr. Nu har jag druckit juice sen före sommaren. Jag gillar ju inte proteindrinkar så tar juice å det ska vara råsaft. Äter ett mål om dagen. Men gör ingen stor grej av det heller vill jag äta annat så gör jag det, utan att börja hacka på mig själv. För allt det där negativa ska bort. Å man får sluta se på sig själv som överviktig eller andra fel. Man ska älska sig själv som man är precis nu. Vare sig det är med övervikt eller annat. Å det är svårt när hela samhället skriker så fort det är något annorlunda. Å man kan låta det begränsa en men jag vägrar det min vikt är inget hinder. Kan vara om man vill. Så inbillar man sig gärna att man inte kan knyta sina skor eller leka med sina barn eller ja en himla massa ursäkter. Så fastnar man i det tänker och börjar tycka synd om sig själv istället å dom negativa affirmationerna bara haglar in. Ja det är mycke i ens inre som behöver läkas, å det är även från det förflutna som hänger med. Så smärtan du känner idag kan vara från det förflutna för din kropp kommer ihåg smärtan. Nu ska man inte bli fast i att älta det förflutna. Men när det dyker upp se det lök det och släpp taget. Å mitt ego å pengar har varit intensivt dessa dagar. Även stött på relationer så många gasselprov är på tapeten. Mycke som hänt på bara 18 dagar. Jag har en tatuering av en ängel på armen med datumet 20160928 jag trodde det va då mitt liv skulle vända till det bättre då. För hade precis kommit ur min depression renoverat huset upplevt Stockholm ny bil fast anställning. Ja fast det va då som jag vet idag gick dark night of the soul jag blev av med allt poff bara. Tro mig alla demoner dök upp samtidigt alla sår visade sig samtidigt. Förlorade allt för att lära mig man behöver inget. Men man klamrar sig fast i prylar. Så det va tufft men så många lärdomar jag fick. Den visdomen jag har idag är jag tacksam för. Så nu undrar jag om det är death of the ego som jag håller på att gå igenom. För alla ursäkter, att inte hålla disciplinen osv det är egot. Att klamra sig fast i rädslor av att förlora något är egot. Ja det mesta av det negativa är egot. Å man har matat sitt ego i många år med slut så egot är väldigt starkt. Å när man inte är medveten så faller man tillbaka till gamla vanor mönster och beteenden igen. För att man låter egot vinna. Å varken egot eller kroppen vill ha förändring så dom kommer göra allt för att du ska sluta! Som idag regnar det å egot direkt ville jag skulle stanna hemma och dra täcket över huvudet å skita i allt. Som sagt stanna hemma å tycka synd om mig själv istället. Men den gubben gick inte som sagt nya val. Sen på vägen så komm det massa ursäkter om att jag inte skulle gå så långt å bla bla bla. Det är den inre rösten man ska vinna över. Å detta är inte gjort över en natt. Därför ett år. Å tänker tänk om jag hade börjar förra året då hade jag varit klar nu istället. Å året som har varit har ju gått hur fort som helst men när man väl ser framåt då är det helt plötsligt väldigt långt och känns väldigt segt. Men det är oxå egot som försöker inbilla en att det inte kommer gå är ju så många dagar 😂🙈🤦‍♀️. Å man skjuter gärna på att få börja oxå tills måndag eller nyårsafton eller jag ska bara……. Börja nu! Inga ursäkter!

Vill du läka med mig så börjar en 21 dagars healing den 3/10. Den går på cellninvå. Healing till cellerna sen får du en affirmation varje dag som går till cellerna för att börja prata kärlek till dig själv och din kropp. Det är en bra hjälp på en nystart. Det kommer var 21 intensiva dagar å det kommer att handla om allt det här. Jag kommer skicka meddelande till dig via telefon. Jag skickar kvällen innan så du vet vilken affirmation du ska ha när du vaknar. Sen tar du emot healingen när du kan under dagen. Man ligger eller sitter och tänker ni ska jag ta emot healingen som kommer komma till mig. Har du mycke ett jobba med kommer det bli intensivt med allt. Jag kommer återkoppla var sjunde dag. Å du får boka två samtal med mig. Pris 1111 kr Swish funkar 0723957458! 

När jag kom in idag efter pw så tog jag en dusch. När man jobbar i det inre så lossar mycke skit å man känner det på huden å framförallt i håret. Så skrubbade mig med Himalaya salt som sen fick vara på kroppen i ca 10 min inte mer för det som släppt går in i huden igen då. Har du badkar så lägg dig i ett bad med salt å ligg inte mer än tio minuter. Man känner sig verkligen ren efteråt. Nästan naken ja men det är man ju såklart men man känner sig väldigt ren 😂🥰!

 

 Något blöt om fötterna idag å jag älskar hoppa i vattenpölar å liten älskar oxå när jag hoppar i vattenpölar 💦 😂

 Igår följde jag med dotter å barnbarn till lekparken sen gick vi i skogen hem. I tofflor 😂🤦‍♀️

 

 

Han ville vara med och spela in affirmationen 😂. 

Så häng med å lök med mig!


//med kärlek Qamilla